Next                 Up                   Back                    Contents         

Επόμενο:Ασκήσεις. Πάνω:Κεφάλαιο 1ο: Γιατί Παράλληλος Προγραμματισμός ;  Πίσω:1.9 Παραλληλισμός στον ανθρώπινο υπολογιστή


 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

 

Οι Hwang και Briggs [1988] ( περιέχουν μια περιεκτική αναφορά στις παράλληλες αρχιτεκτονικές, που περιλαμβάνει τόσο τα συστήματα κατανεμημένης μνήμης όσο και τα συστήματα διαμοιραζόμενης μνήμης. Επίσης, ο Stone έχει εκτεταμένο υλικό σχετικά με τις παράλληλες αρχιτεκτονικές, που περιλαμβάνει και την οργάνωση μνήμης των συστημάτων. Οι Hockney και Jesshope [1984] συζητούν για παράλληλες αρχιτεκτονικές, γλώσσες και αλγόριθμους.

Οι Filman και Friedman [1984] έχουν μια έρευνα για την ποικιλία ταυτόχρονων γλωσσών προγραμματισμού. Οι Βέρτσεκας-Τσιτσικλής [1989] και ο Quinn [1987] περιέχουν υλικό για πολλούς παράλληλους αλγόριθμους σε συστήματα κατανεμημένης και διαμοιραζόμενης μνήμης. Το πρώτο υλικό για τη γλώσσα προγραμματισμού Multi-Pascal μπορεί να βρεθεί στο βιβλίο των Lester και Guthrie [1987].

Μια γενική εισαγωγή στη λειτουργία του εγκεφάλου περιέχεται στο βιβλίο του Hubel [1984] ενώ αναφορά για τις υπολογιστικές ικανότητες του εγκεφάλου περιέχεται στο βιβλίο του Lester [1987].


     Next                     Up                       Back                      Contents        

Επόμενο:Ασκήσεις. Πάνω:Κεφάλαιο 1ο: Γιατί Παράλληλος Προγραμματισμός ;  Πίσω:1.9 Παραλληλισμός στον ανθρώπινο υπολογιστή